Založ si blog

Beštiálne klamstvá vlády SR

V čom klamú? Samozrejme, vo všetkom, ale to by som napísal 5000 strán a bol by som stále iba na začiatku. Teraz sa budem venovať konkrétnemu klamstvu – počtom chorých, obetí, testovaných…

Súčasná vláda vznikla pre dva účely. Prvým je chorobná túžba psychopata z Trnavy po moci. Rozkazovať, nakazovať, šíriť strach a pozerať sa, ako ostatní trpia… len on má moc… ale o tom inokedy.

Druhý dôvod, oveľa prozaickejší a praktickejší sú peniaze. To, že Covid tejto vláde nahral na miliardy smečov niet pochýb. Pandémia, dokonca ani epidémia už dávno v našej krajine nie je. Ak by sme aj vychádzali z čísiel, ktoré nám predkladá vláda, aj tak by sme percentuálnym pomerom zistili, že počet nových ochorení ani zďaleka nedosahuje čísla ani len pre definíciu epidémie. Tak prečo máme obmedzované ľudské práva? Prečo sa šliape po základných ľudských hodnotách, prečo je hrubo a arogantne porušovaná Ústava SR priamo vládou tejto krajiny? Všetci to vieme, počas núdzového stavu nie je potrebné robiť verejné obstarávanie, takže už mesiace prúdia stámilióny (už sú to cca 4 miliardy) eur na projekty, ktoré robia známi, kamaráti, prípadne rodina tých, ktorí tu vládnu, či sú „iba“ v parlamente ako poslanci. Rozkrádajú majetok tohto štátu bez akéhokoľvek krytia, úplne očividne a ani sa tým netaja. Matovičova mafia deň po dni tlačí Slovensko ku dnu. Čísla chorých či mŕtvych sú neskutočným arogantným klamstvom !!! Na Slovensku je realitou desatina z tých čísiel, ktoré vláda predkladá. Áno, aby mohli ľudí terorizovať a šikanovať, desaťnásobne nadhodnocujú čísla. Odmietajú dať oficiálne štatistiky, odmietajú prijať oficiálne štatistiky, ktoré si robia starostovia v desiatkach obcí na Slovensku sami a ich čísla sú väčšinou 10krát nižšie, ako sa nám snaží oklamať vláda. Vieme o Kežmarku, kde vraveli o skoro sto hospitalizovaných a bolo ich tam tuším 11. TOTO je realita. Klamú a klamú !!! Arogantne, bezočivo, rehocú sa na tlačovkách, rehocú sa do očí každému, vystupujú arogantne a primitívne vediac, že majú v parlamente ústavnú väčšinu. No zabúdajú na fakt, že o pár mesiacov po predčasných voľbách bude väčšina súčasnej vlády trestne stíhaná. Možno si myslia, že ako politici nemajú zo zákona zodpovednosť, lebo aj keď to ten blázon z Trnavy pred voľbami vyvreskoval, tohto zákona sa bojí on sám najviac, preto ho v skutočnosti nikdy nenavrhol na schválenie! No tu nejde o zodpovednosť za politické vyhlásenia. Budú súdení a odsúdení za porušovanie Ústavy SR, za hrubú urážku obyvateľov Slovenska, za násilne nanútené činnosti, ktoré svojim vplyvom rozšírili nákazu a zabili tisíce ľudí. Matovič a jeho mafia je priamo zodpovedný za tieto úmrtia. Oni tých ľudí pozabíjali ! Za toto budú súdení a odsúdení. Ak si myslia, že po voľbách ujdú niekam do zahraničia, tak nebudú mať najmenšiu šancu.

Vláda tejto krajiny beštiálnym spôsobom porušuje základné ľudské práva, uráža obyvateľov krajiny, znásilňuje ľudí prikazovaním činností na ktoré nemá absolútne žiadne právo a dôvod ! Obmedzuje základné slobody, pohyb ľudí bez akéhokoľvek opodstatnenia a dôvodu. Hrubým a arogantným spôsobom obmedzuje chod štátu, bráni ľuďom dôstojne žiť, zarábať, podnikať, nechutným spôsobom zneužíva na dosiahnutie svojich cieľov Políciu SR a už aj Armádu SR. Polícia v drvivej väčšine stojí na strane bežných ľudí, no bohužiaľ, sú aj policajti, ktorí sa hrajú na bohov a s ľuďmi zametajú ako s posledným odpadom !!! Tí policajti netušia, že po predčasných voľbách na jeseň, keď tu príde nová vláda a s ňou aj spravodlivosť, za svoje nechutné činy nebude zodpovedný minister, ani policajný prezident, ani ich veliteľ. Ale konkrétny policajt, ktorý už len pokutou za nenosenie rúška porušil tri zákony. Ten konkrétny policajt bude obvinený a vrátiť peniaze ľuďom bude musieť zo svojho on sám ! Niekto si myslí, že to tak nebude, lebo nikto zatiaľ nie je obvinený? Omyl ! Na svete sú tisíce trestných oznámení na konkrétnych ľudí, ktorí porušujú všetko o čom píšem. Od policajtov, cez rôznych štátnych úradníkov, až po poslancov a členov vlády. No keďže terajšia prokuratúra je v rukách kriminálnika Lipšica, je jasné, že všetky trestné oznámenia by skončili… viete kde. Nie teraz. Po voľbách na jeseň sa to začne, vtedy sa začnú po stovkách dávať trestné oznámenia, keď bude jasné, že sa na Slovensko vrátila spravodlivosť, vtedy sa začnú diať veci. A mnohí z tých, ktorí si dnes myslia, že majú moc a nikto na nich nemá ostanú stáť s otvorenými ústami. Ale iba do doby, keď pôjdu sedieť. Pevne verím, že mnohých z nich čaká predtým ešte väzba, ich obľúbená – kolúzna.

Polícia SR – zatknite členov vlády SR a prezidentku ! Ešte možno nie je neskoro ! Prosíme. . . Slovensko prosí. . .

24.03.2022

Občania Slovenska vyzývajú najvyššie štátne orgány, ktoré majú na to oprávnenie, aby zatkli predstaviteľov vlády a prezidentku SR, ktorí sa priamo podieľajú na „darovaní“ protiraketovému systému S-300 Ukrajine! Jednotlivci z vlády – Naď, Matovič, Korčok (a niektorí iní, títo sú hlavní) a Čaputová vrhajú slovenský národ do mimoriadneho [...]

Heger arogantne klame

13.11.2021

Zvykli sme si už, že súčasná „vláda“ Slovenskej republiky je banda amatérov a nevzdelaných diletantov. To, že sa musia radiť aj o primitívnych veciach, je jasné, nieto ešte o odborných otázkach. Na poslednej tlačovke Heger vyhlásil, že hodiny debatoval s odborníkmi o tom, že očkovaní výrazne menej rozširujú nákazu covidu ako neočkovaní. Kto sú ti [...]

Dominik Dán vyriešil prípad. Svoj vlastný.

05.09.2021

Pred rokom pridal jeden z najlepších slovenských spisovateľov (pre mňa úplne najlepší) Dominik Dán status na sociálnej sieti, kde vysvetľoval svoj nedobrovoľný odchod z policajného zboru po viac ako 35tich rokoch. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10157500196153388&id=43323193387 Prešiel rok a… Prešiel rok a čas vyniesol pravdu napovrch. Obvykle to trvá [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

falcone

Za spravodlivosť pre slovenský národ

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 21845x
Priemerná čítanosť článkov: 3641x

Autor blogu

Kategórie