Založ si blog

Heger arogantne klame

Zvykli sme si už, že súčasná „vláda“ Slovenskej republiky je banda amatérov a nevzdelaných diletantov. To, že sa musia radiť aj o primitívnych veciach, je jasné, nieto ešte o odborných otázkach.

Na poslednej tlačovke Heger vyhlásil, že hodiny debatoval s odborníkmi o tom, že očkovaní výrazne menej rozširujú nákazu covidu ako neočkovaní. Kto sú ti odborníci??? Povedz nám mená Heger. Povedz ich. Keď hovorí ktokoľvek z opozície o odborníkoch (skutočných), nemá najmenší problém konkrétne menovať ľudí. Tak to urob aj ty – povedz, kto sú tí „odborníci“.

Pretože KLAMEŠ !!! To, čo si povedal, je obyčajné KLAMSTVO ! Odborníci (ale tí skutoční, nie tí „tvoji“) po celom svete už mesiace avizujú a aj dokazujú, že očkovaní majú dokonca väčšiu vírusovú nálož ako neočkovaní a v ich krvi sa môžu tvoriť aj mutácie samotného vírusu. U neočkovaných k mutácii nedochádza nikdy !

Tvoje vyjadrenia sú len na podporu fašistických opatrení, ktorými idete ničiť a trestať Slovákov preto, lebo sa odmietajú podieľať na medicínskom experimente súkromných amerických firiem. Tvoje vyjadrenia sú klamstvá.

Klameš, klameš, klameš !

(tento článok dezolát zo stránky hoax polícia sr označí ako hoax, nepochybujem, ale nič to nemení na tom, že som napísal pravdu a fakty. To sa zmeniť nedá, akokoľvek sa bude niekto snažiť označiť to za výmysly. Všetci vieme, že mám pravdu, že TO je skutočná pravda, ale očkovacia lobby nepustí. No Slovákov, ktorí sa očkovať nechcú a nebudú, je naozaj dosť, jednoducho sa nebudeme zúčastňovať na medicínskom experimente).

Polícia SR – zatknite členov vlády SR a prezidentku ! Ešte možno nie je neskoro ! Prosíme. . . Slovensko prosí. . .

24.03.2022

Občania Slovenska vyzývajú najvyššie štátne orgány, ktoré majú na to oprávnenie, aby zatkli predstaviteľov vlády a prezidentku SR, ktorí sa priamo podieľajú na „darovaní“ protiraketovému systému S-300 Ukrajine! Jednotlivci z vlády – Naď, Matovič, Korčok (a niektorí iní, títo sú hlavní) a Čaputová vrhajú slovenský národ do mimoriadneho [...]

Dominik Dán vyriešil prípad. Svoj vlastný.

05.09.2021

Pred rokom pridal jeden z najlepších slovenských spisovateľov (pre mňa úplne najlepší) Dominik Dán status na sociálnej sieti, kde vysvetľoval svoj nedobrovoľný odchod z policajného zboru po viac ako 35tich rokoch. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10157500196153388&id=43323193387 Prešiel rok a… Prešiel rok a čas vyniesol pravdu napovrch. Obvykle to trvá [...]

„Antivaxerov“ je na Slovensku zanedbateľné minimum

23.08.2021

Sú na Slovensku vôbec nejakí ľudia vyslovene „proti očkovaniu“? Myslím, že je to úplne zanedbateľné percento, snáď desatina percenta. Áno, mnoho ľudí tu dennodenne melie, že tí, ktorí sa nechcú dať zaočkovať novými vakcínami sú „antivaxeri“, teda sú proti očkovaniu. Ale nič nemôže byť vzdialenejšie pravde. Je to klamstvo. To sú ľudia, ako [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

falcone

Za spravodlivosť pre slovenský národ

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 21848x
Priemerná čítanosť článkov: 3641x

Autor blogu

Kategórie