Založ si blog

Polícia SR – zatknite členov vlády SR a prezidentku ! Ešte možno nie je neskoro ! Prosíme. . . Slovensko prosí. . .

Občania Slovenska vyzývajú najvyššie štátne orgány, ktoré majú na to oprávnenie, aby zatkli predstaviteľov vlády a prezidentku SR, ktorí sa priamo podieľajú na „darovaní“ protiraketovému systému S-300 Ukrajine!

Jednotlivci z vlády – Naď, Matovič, Korčok (a niektorí iní, títo sú hlavní) a Čaputová vrhajú slovenský národ do mimoriadneho nebezpečenstva. Slovensko bude touto akciou okamžite na zozname cieľov Ruskej federácie. Tá sa snaží na Ukrajine zbaviť našich susedov od nacistickej vlády, ktorá viac ako 8 rokov v niektorých častiach Ukrajiny, predovšetkým v Donbase a Luhansku, tolerovala vraždenie viac ako 14-tisíc etnických Rusov na svojom území. Tieto zločiny neboli nikdy potrestané, vláda Ukrajiny o nich vždy vedela, prehliadala ich, rovnako ich ignorovali aj iné veľké mocnosti a takisto OSN. Avšak vojna na Ukrajine je z mojej strany samozrejme absolútne neprijateľná a pevne verím, že sa skončí hoci aj ihneď.

Predstavitelia Ruskej federácie okamžite po začatí operácií na Ukrajine varovali svet, že ak sa ktokoľvek a akýmkoľvek spôsobom zapojí do vojny medzi týmito dvoma štátmi, okamžite to budú brať ako vyhlásenie vojny a celá krajina tvrdo zaplatí vojenskou intervenciou Ruska. Spomínaní vlastizradcovia priamo ohrozujú mier na Slovensku a životy nás všetkých…

Vážení predstavitelia najvyšších štátnych orgánov. Tu nejde o žiadnu politickú stranu, píšem to ako občan Slovenska (podľa prieskumov má takýto názor viac ako 85 percent Slovákov), ako niekto kto má strach o svoj život a život svojich blízkych. Nehovoríme o niečo „potenciálnom“. Nehovoríme o niečom, čo možno bude v horizonte rokov…

Situácia do ktorej nás dostalo pár jedincov, ktorí konajú absolútne protislovensky – nás vháňa do situácie, kedy o dva, možno tri týždne prekročia naše hranice ruské tanky, nad našimi hlavami budú prelietavať ruské stíhačky, vrtuľníky a keďže tých pár jedincov na Slovensko „pozvalo“ viac ako 2000 amerických vojakov s ťažkou bojovou technikou, tak je viac ako možné, že do mesiaca budeme na oblohe reálne vidieť prelietavať rakety stredného a dlhého doletu, ktoré budú zamierené na miesta, kde sa títo americkí vojaci zhromažďujú… Hovoríme o skutočnom riziku smrti pre tisíce Slovákov. Nás všetkých. Vy všetci máte rodiny, svojich blízkych, priateľov, kamarátov… áno, aj vy budete tie lietadlá, alebo letiace rakety vidieť.  Budeme sa pozerať na oblohu a triasť sa od strachu. V jedno ráno sa o 2-3 týždne zobudíme a v rádiu v správach, alebo v televízii budú hovoriť iba o raketách, ktoré dopadli na letisko, ktoré sme darovali Američanom a pri útoku zomrelo 300 amerických vojakov a 40 (napríklad) slovenských civilistov, ktorí boli na letisku ako obsluha a servis. To sú konkrétne udalosti, ktoré sa proste môžu stať, akonáhle raketový systém pôjde na Ukrajinu.

Stále to nechápete? Áno, o Slovensku sa potom budú ďalšie generácie (ak budú) učiť v dejepise, ako o krajine, ktorá zapojením sa do vojny, ktorá s týmto štátom nesúvisela, bola na desiatkach miest zničená, aby bol eliminovaný vplyv amerických vojakov… a keďže Slovensko je členom NATO, tretia svetová vojna bude do mesiaca neodvratným faktom… Budú zomierať desaťtisíce Slovákov a Sloveniek… známi okolo nás budú umierať, kamaráti, priatelia, priateľky, manželky, celé rodiny… budeme vídať na uliciach to, čo sme desiatky rokov videli v televízii, keď sa USA rozhodli dobývať iný štát s neexistujúcou zámienkou.

USA sa jasne vyjadrili, že je „nespravodlivé“,  že Rusko má na svojom území väčšinu nerastného bohatstva tejto planéty a že by sa mali „podeliť“. To pochopiteľne nehovoria o miliardách ton ropy, ktoré ťažia na svojom území, to treba riadne speňažiť, nie rozdať. Áno, všetci vieme, že USA POTREBUJE vyvolať svetovú vojnu s Ruskom, ale nechce to urobiť priamo. Tak si na to vybrali Slovensko, kvôli našej polohe bezprostredne pri Ukrajine. Poľsko a najmä Maďarsko boli celkom určite tiež oslovené, no narazili. Viktora Orbána sa možno ani nepýtali, tam je to jasné. Premiér Orbán stojí pri svojom národe a jednoznačne odmietol Ukrajine vojensky pomáhať.

Pred pár dňami neletel ten smiešny pandrlák Heger na stretnutie na Ukrajine, kde šli český, poľský a maďarský premiér. Ochranka mu neodporučila cestovať kvôli bezpečnostnej situácii. A každý to vysvetľuje jednoducho, vojnou na Ukrajine. Ale čo ak je to úplne inak??? !!!

Postoj vlády SR – dať Ukrajincom S-300 je mimoriadne nebezpečný krok, ktorí odsúdili prakticky všetky štáty EÚ. V zahraničí sa nehovorí o inom, iba o tom, že Slovensko pomaly, ale isto vťahuje štáty, ktoré sú v NATO (veľká časť Európy) do vojny, ktorá sa nás, ani ich vôbec netýka. Nie Heger bol ohrozený, pri cesta na summit. To Heger ako zástupca Slovenska bol hrozbou pre ostatných troch premiérov, len byť v jeho prítomnosti znamená súhlasiť s tým, čo sa chystá urobiť. Čo ak prítomnosť Hegera bola zrušená práve ostatnými troma premiérmi?

Prosím políciu, prokuratúru, súdy SR – veľmi Vás prosím, zakročte proti týmto ľuďom, ktorí ako šialenci, bezhlavo vrhajú Slovensko na prah zničenia nášho štátu. Všimli ste si správanie týchto ľudí? Už niekoľko mesiacov nerozprávajú ako bežní ľudia. Pozrite sa na nich, ako pri rozhovoroch nepozerajú do očí, ako šialene nervózne a agresívne presadzujú to isté. V ich hlavách už slovenský národ neexistuje. Ich úlohou je zapojiť NATO do vojny tak, aby to neurobili USA priamo. Vidí to každý Slovák, vidia to aj zahraničné média, v celej Európe čakajú a boja sa tohto šialeného kroku.

Toto nie sú hypotetické otázky, toto je a môže byť okamžitá realita o pár dní. Táto skupina ľudí zradila slovenský národ, v mnohých bodoch porušili Ústavu SR, svoje sľuby, ktoré dali pri preberaní svojich funkcií. Slovenský národ je na pokraji zničenia. Úplného zničenia obyvateľstva, aj územia.

Prosím, zastavte to. Na Slovensku máme tisíce správnych policajtov, prokurátov a sudcov, ktorí môžu spraviť všetko, aby ochránili Slovensko. LEN VY STE TÁ MALÁ SKUPINA ĽUDÍ, KTORÁ TO DOKÁŽE. NIKTO INÝ NA SLOVENSKU TAKÝ NIE JE !!! Je úplne jedno, že ide o ústavných činiteľov, vy, ako ochrancovia národa, ktorí sa podujmú urobiť historickú vec, máte vyššie právo. Spravte to pre nás všetkých, naše rodiny, pre Slovensko.

Heger arogantne klame

13.11.2021

Zvykli sme si už, že súčasná „vláda“ Slovenskej republiky je banda amatérov a nevzdelaných diletantov. To, že sa musia radiť aj o primitívnych veciach, je jasné, nieto ešte o odborných otázkach. Na poslednej tlačovke Heger vyhlásil, že hodiny debatoval s odborníkmi o tom, že očkovaní výrazne menej rozširujú nákazu covidu ako neočkovaní. Kto sú ti [...]

Dominik Dán vyriešil prípad. Svoj vlastný.

05.09.2021

Pred rokom pridal jeden z najlepších slovenských spisovateľov (pre mňa úplne najlepší) Dominik Dán status na sociálnej sieti, kde vysvetľoval svoj nedobrovoľný odchod z policajného zboru po viac ako 35tich rokoch. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10157500196153388&id=43323193387 Prešiel rok a… Prešiel rok a čas vyniesol pravdu napovrch. Obvykle to trvá [...]

„Antivaxerov“ je na Slovensku zanedbateľné minimum

23.08.2021

Sú na Slovensku vôbec nejakí ľudia vyslovene „proti očkovaniu“? Myslím, že je to úplne zanedbateľné percento, snáď desatina percenta. Áno, mnoho ľudí tu dennodenne melie, že tí, ktorí sa nechcú dať zaočkovať novými vakcínami sú „antivaxeri“, teda sú proti očkovaniu. Ale nič nemôže byť vzdialenejšie pravde. Je to klamstvo. To sú ľudia, ako [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

falcone

Za spravodlivosť pre slovenský národ

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 21847x
Priemerná čítanosť článkov: 3641x

Autor blogu

Kategórie