Založ si blog

Dominik Dán vyriešil prípad. Svoj vlastný.

Pred rokom pridal jeden z najlepších slovenských spisovateľov (pre mňa úplne najlepší) Dominik Dán status na sociálnej sieti, kde vysvetľoval svoj nedobrovoľný odchod z policajného zboru po viac ako 35tich rokoch.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10157500196153388&id=43323193387

Prešiel rok a…

Prešiel rok a čas vyniesol pravdu napovrch. Obvykle to trvá aj oveľa dlhšie, ale vláda, ktorá sprostým spôsobom „odstránila“ policajta, ktorý venoval svojej práci 35 rokov (a 280 dní), robila po celý rok tieto svinstvá na dennej báze, takže v ich prípade čas pristúpil ku skrátenému konaniu. Dominik Dán, teda Richard Krauz, teda skvelý spisovateľ – je stále Dominik Dán, Richard Krauz a skvelý spisovateľ, ktorý sa ráno môže pozrieť do zrkadla s čistou dušou (nie po preflámovanej noci, neodporúčam) a stále píše neskutočne napínavé a zábavné romány. Nie, tento pán sa tak ako nám sľúbil – nezmenil. Ale je tu ešte ten druhý. Ten policajný prezident, ten prvý „odborník“. Bolo by mi dlho na zvracanie, keby som tu mal písať všetky svinstvá, ktoré sa za ten rok na Slovensku udiali v niektorých častiach polície. Ďalej svinstvo pokračovalo a pokračuje prokuratúrou, súdmi, atď… Spomiem iba jednu smutnú udalosť – smrť Milana Lučanského. Prešiel rok a policajný prezident bol obvinený z brutálnych svinstiev a do väzby nešiel iba preto, že s funkciou praštil (aj tak by do väzby asi nešiel, vieme prečo). V žiadnom prípade ale toto nie je kritika tých tisícok správnych policajtov, ktorí ostali verní svojej práci a poslaniu. Rok je relatívna doba, ale ukázala doslova prstom na rovného a toho, čo bol ohnutý od začiatku. Ďakujeme Richard, že ste ostali rovný.

  • Páči sa mi to

Polícia SR – zatknite členov vlády SR a prezidentku ! Ešte možno nie je neskoro ! Prosíme. . . Slovensko prosí. . .

24.03.2022

Občania Slovenska vyzývajú najvyššie štátne orgány, ktoré majú na to oprávnenie, aby zatkli predstaviteľov vlády a prezidentku SR, ktorí sa priamo podieľajú na „darovaní“ protiraketovému systému S-300 Ukrajine! Jednotlivci z vlády – Naď, Matovič, Korčok (a niektorí iní, títo sú hlavní) a Čaputová vrhajú slovenský národ do mimoriadneho [...]

Heger arogantne klame

13.11.2021

Zvykli sme si už, že súčasná „vláda“ Slovenskej republiky je banda amatérov a nevzdelaných diletantov. To, že sa musia radiť aj o primitívnych veciach, je jasné, nieto ešte o odborných otázkach. Na poslednej tlačovke Heger vyhlásil, že hodiny debatoval s odborníkmi o tom, že očkovaní výrazne menej rozširujú nákazu covidu ako neočkovaní. Kto sú ti [...]

„Antivaxerov“ je na Slovensku zanedbateľné minimum

23.08.2021

Sú na Slovensku vôbec nejakí ľudia vyslovene „proti očkovaniu“? Myslím, že je to úplne zanedbateľné percento, snáď desatina percenta. Áno, mnoho ľudí tu dennodenne melie, že tí, ktorí sa nechcú dať zaočkovať novými vakcínami sú „antivaxeri“, teda sú proti očkovaniu. Ale nič nemôže byť vzdialenejšie pravde. Je to klamstvo. To sú ľudia, ako [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

falcone

Za spravodlivosť pre slovenský národ

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 21843x
Priemerná čítanosť článkov: 3641x

Autor blogu

Kategórie